Asiakkaaksi?

Toimitamme laadukkaat kahvit, teet, kaakaot, kivennäisvedet, makusiirapit sekä kahvilaitteet ja oheistarvikkeet Suomen laajuisesti nopeasti ja sujuvasti. Asiakkaitamme ovat muun muassa kahvilat, ravintolat, hotellit, toimistot ja jälleenmyyjät. Tuotteitamme on saatavilla myös valikoiduista vähittäiskaupan liikkeistä. Emme tingi tuotteiden laadusta, joten tilaamalla kahvisi meiltä voit olla varma sen korkealaatuisuudesta. Satsaamme asiakaskokemukseen ja räätälöimme palvelumme juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Ota yhteyttä jo tänään!

Laadukasta kahvia HoReCa-asiakkaille

Haluaisitko jotakin uutta, millä erottautua kilpailijoista? Meidän kanssamme asioit sujuvasti ja tuotteiden tilaaminen on vaivatonta. Toimimme Suomen laajuisesti ja intohimonamme kahvin lisäksi on tarjota erinomainen asiakaskokemus. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme ja kysy lisää.

Kahvi ja kahvilaitteet toimistolle

Etsittekö toimistoonne kahvia, joka sopii moneen makuun? Oli kyseessä sitten suodatinkahvi tai espresso valmiiksi jauhettuna tai papuina, niin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa löydät juuri teille sopivan ratkaisun. Herkullisten kahvien lisäksi tilaat meiltä myös helppokäyttöiset ja kestävät kahvilaitteet. Laitteet on mahdollista ostaa suoraan tai rahoituksella.

Laadukasta kahvia ja teetä ravintolaanne

Tarjoatteko lounaskahvia tai jotakin erikoisempaa yksityistilaisuuksiin? Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme, johon kuuluu muun muassa korkealaatuisia espressoja, suodatinkahveja, irto- ja pussiteetä, makusiirappeja sekä kaakaota. Meiltä tilaat näppärästi myös erilaiset teetarvikkeet.

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä