Acqua Dolomia

HISTORIA


Yritys sai alkunsa vuonna 2001 perustajajäsentensä rohkeasta ideasta, kun he ymmärsivät vanhemman Cimolais-sukupolven (Pordenone, Italia) tarinoiden ansiosta, että monia valonlähteitä, poikkeuksellisen puhdasta kivennäisvettä, jotka virtasivat Val Cimolianassa Cima dei Preti -vuoren rinteillä, voitaisiin käyttää heidän aloitteensa ansiosta, perustaa pullotuslaitos ja luoda tärkeä kestävän kehityksen mahdollisuus koko Valcellinan vuoristoalueelle.

Vedenottojärjestelmän rakentaminen lähteellä Goten alueella Val Cimolianassa saatiin päätökseen, mukaan lukien yli 8 km vesiputkistoa, jotka johtavat suoraan laitokselle.

Dolomia Waterin modernin pullotuslaitoksen rakentaminen, mukaan lukien kaksi pullotuslinjaa, valmistui myös Cimolais’n kunnassa, Pinedossa, laajalla tasangolla, jota ympäröivät kauniit ja viehättävät vuoristomaisemat.

Dolomia-kivennäisveden tuotanto ja markkinointi alkoivat loppukeväästä 2008. Veden nimi ja siihen liittyvä tuotemerkki tunnistettiin nopeasti nimellä ”Dolomia”. Dolomia on kallio, jolla vesi makaa pitkään, imemällä sen parhaat komponentit, kuten magnesium, kalsium ja bikarbonaatti, ennen kuin se virtaa kirkkaana, viileänä ja puhtaana lähteestä.

NYKYPÄIVÄ

Dolomiittien vuoret

Dolomian kivennäisvesilähde sijaitsee Friulian Dolomiitteilla, Friulian Dolomiittien luonnonpuistossa, joka tunnetaan koskemattomasta luonnostaan ja kunnioituksestaan kasvistoa ja eläimistöä kohtaan.

Friulian ja Oltre Piaven dolomiitit ovat osa Dolomiittien 9 vuoristojärjestelmän järjestelmää 4, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi 26. kesäkuuta 2009 niiden erottuvan ja poikkeuksellisen kauniin maiseman ja tieteellisen merkityksen vuoksi geologisella ja geomorfologisella tasolla.

Pullotamme puhtaimman kivennäisveden, joka virtaa Unescon maailmanperintökohteesta Friulian Dolomiittien luonnonpuistosta intohimolla ja ympäristöä kunnioittaen.


Laaja valikoima tuotteita

Acqua Dolomia tuotteet on jaettu neljään tuotekategoriaan. PET Premium, PET Classic, PET Elegant sekä Glass Exclusive

Tutustu lisää https://www.acquadolomia.it/

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä