Caffè Vergnano

INTOHIMONA KAHVI VUODESTA 1882

Caffè Vergnano on Italian vanhin kahvipaahtimo, jonka tarina alkoi Piemonten alueelta jo vuonna 1882. Nykyisen omistajan isoisä Domenico Vergnano perusti yrityksen pieneen liiketilaan Chierin kylään Torinon kukkuloiden juurelle. Neljän sukupolven ajan Vergnanon perhe on johtanut yritystä keskittyen erityisesti luovuuteen, laatuun ja innovaatioon.

AITOA INTOHIMOA

Oli alusta asti selvää, että kahvi on Vergnanon perheen kutsumus ja pian he taitoivat kaikki sen myynnin ja valmistuksen salat. Toiminta kasvoi nopeasti, ja ensimmäiset varastotilat avattiin Italian Torinoon, Albaan ja Chieriin. Yrityksen historian suurin edistysaskel tapahtui 1930-luvulla, kun Vergnanot ottivat riskin ja ostivat kahvia tuottavan tilan Keniasta.


NYKYPÄIVÄ

Nyt yrityksessä katsotaan eteenpäin luottavaisin mielin. Caffè Vergnanon asema on vankka, sillä on 13 500 neliömetrin edestä tuotantotilaa ja yhteensä 18 automatisoitua tuotantolinjastoa. Caffè Vergnano on Italian kuudenneksi suurin kahvipaahtimo ja se edustaa Italialaista tuotantoa 19 alueella maailmanlaajuisesti. Heillä on yli 6000 horeca-asiakasta ja yli 70 kahvilaa eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä yrityksen kahvia viedään yli 85 maahan.

TURVALLISUUS

Caffè Vergnanolla uskotaan ympäristön hyvinvoinnin ja ihmisten elämänlaadun vahvaan yhteyteen. Siksi vuodesta 1999 käytössä on ollut lukuisia uuden ajan ympäristösäädöksiä. 

Yritys noudattaa huomattavaa määrää nykyisistä vapaaehtoisista säädöksistä liittyen tuotteiden turvallisuuteen ja ympäristönsuojeluun. Tätä varten he ovat nimittäneet edustajat, joiden tehtävänä on varmistaa, että he saavuttavat tuotteiden turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät nykyiset ja vapaaehtoiset säädökset, jotka ISO 14001:2004 sekä IFS (International Food Standard) ja BRC (British Retail Consortium) ovat asettaneet.

HIDAS, PERINTEINEN PAAHTO

Tärkein vaihe kahvin valmistuksessa on sen paahto. Paahtoaste vaikuttaa suoraan kahvin makuun ja ominaisuuksiin. Caffè Vergnanolla tämä tärkeä valmistusvaihe tehdäänkin yhä heidän perinteisillä menetelmillä.

Tutustu lisää https://www.caffevergnano.com/en/

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä