Chocolaterie Monbana

HISTORIA

Tämä ranskalainen perheyritys perustettiin vuonna 1934. Kolmen sukupolven aikana he ovat tehneet MONBANAsta yhden alan luovimmista yrityksistä. 

Alkujaan tämä perheyritys erikoistui suklaajauheeseen, mutta on sittemmin menestyksekkäästi monipuolistanut tarjontaansa. MONBANA tarjoaa yli 250 suklaisen tuotteen valikoiman, joka tarjoaa suklaisia nautintoja kaikissa muodoissa: juotavana, mausteena, kokkauksessa ja levitteenä, unohtamatta tietenkään perinteisiä makeisia.

Alkuperäisiin ranskalaisiin resepteihin perustuvat MONBANA suklaajauheet tarjoavat mielihyvää tuottavan nautinnollisen makuelämyksen.

Suklaajauheisiin on valittu parhaat ainesosat, jotka todella erottuvat edukseen niin makunsa kuin rakenteensakin puolesta.

Vuonna 1985 MONBANA kehitti ensimmäisen suklaamakeisensa. MONBANAn suklaa sopii loistavasti yhteen kahvin kanssa, ja tämän yhdistelmän ansiosta se onkin noussut suureen suosioon. Näistä ajoista yrityksen kyky kehittää herkullisia suklaajuomia on kasvanut entisestään. Tällä hetkellä MONBANA tarjoaakin laajimman valikoiman suklaajuomia elintarvikealalla.

Tuotanto ja tehtaat

MONBANAn tuotanto jakautuu kahteen tehtaaseen, joiden kokonaispinta-ala on 20 000 m2 ja tuotantomäärä yli 5000 tonnia. 

Yrityksen laajentuminen on tapahtunut vaiheittain ilman tinkimistä perinteisen perheyrityksen tärkeimmistä arvoista, joita ovat perhekeskeisyys, itsenäisyys ja ammattitaito. 

Tutustu lisää https://www.monbana.com/en/

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä