Ronnefeldt

MENESTYKSEN PITKÄ TARINA

Teehuoneen perustaminen Frankfurtiin 1800-luvun alussa oli rohkea liike, jonka ansiosta Ronnefeldt kehittyi yhdeksi maailman johtavista teemerkeistä majoitus- ja matkailualalla. Jo noin 200 vuoden ajan Ronnefeldt on osoittanut tinkimättömyyttä laadussa, kekseliäisyydessä ja rakkaudessaan  teehen. Alalla tarvitaankin erityisesti kärsivällisyyttä ja intohimoa. Kun Johann Tobias Ronnefeldt perusti yrityksen vuonna 1823 hän pyrki toimimaan kestävästi ja pitkäjänteisesti. Nämä ovat yhä tänäkin päivinä tärkeitä arvoja Ronnefeldtin toiminnassa, ja vanhoja perinteitä viedään eteenpäin suurella sydämellä.

TARKKAAN VALIKOITUA TEETÄ HUOLELLA VALITUISTA MAISTA

Ronnefeldtillä teen laatuun kiinnitetään aivan erityistä huomioita. Täyttääkseen tiukat laatuvaatimukset, Ronnefeldtin tuotanto on sijoitettu parhaisiin tuotantomaihin. Säännöllisillä vierailuilla tuotantoalueille he varmistavat, että jokainen Ronnefeldtin tuote täyttää tarkat laatustandardit. Assamin ja Darjeelingin kuuluisista teeplantaaseista, Himalayan rinteille, Kiinan Yunnanista, Japaniin, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan, Ronnefeldt tarjoaa vain ensiluokkaista teetä maan eri kolkista.

RONNEFELDTIN TOIMINNAN YDIN

Ronnefeldt haluaa edistää luonnonmukaista teen tuotantoa. Siksi heillä on tarjota kumppaneilleen hyvin monipuolinen valikoima luomusertifioitua teetä.  Suurin osa Ronnefeldtin tuotteiden pakkauksista on tehty uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista.  Valmiiksi annostellun teen suodatinpaperit on valmistettu banaanikasvin kuidusta Acabasta, joka on erittäin ympäristöystävällinen ja kestävä raaka-aine. 

Tuotemaistajat ja ostajat arviovat jatkuvasti Ronnefeldtin kumppaneita tuotantomaissa ja läpi koko tuotantoketjun. Näin varmistetaan, että yrityksen toiminta on sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää. 

Kaikki Ronnefeldtin toiminnassa vaadittava energia on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Tuotantoprosessissa syntyvä hävikki on myös saatu alhaisimmalle mahdolliselle tasolle.

PAREMPIA TULEVAISUUDEN NÄKYMIÄ: LASTEN KOULUTUS

Vuodesta 2010 Ronnefeldt on tukenut palkittua Childaid Network -säätiötä. Brigitta Cladders ja Martin Kasper perustivat järjestön vuonna 2007 tarkoituksenaan parantaa Koillis-Intiassa elävien lasten elinoloja. Yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa Childaid Network on sitoutunut tarjoamaan koulutusta ja ammatillista opetusta maailman köyhimmissä osissa asuville lapsille ja nuorille. Säätiön malliprojektit ovat Assamissa / Koillis-Intiassa, Nepalissa, Laosissa ja Bangladeshissa. 
Muutaman vuoden aikana  Kinderhilfswerk für Bildung (Lasten koulutusrahasto) on luonut perustan tuhansien lasten ja nuorten koulutukselle eri oppilaitoksissa ja käsityöyrityksissä. Ronnefeldtin pitkäaikainen sitoutuminen toimintaan auttaa myös yksittäisiä perheitä hoitamaan heidän omia pieniä teeplantaasejaan.

Tutustu lisää https://www.ronnefeldt.com/

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä