Schirmer Kaffee

Schirmer Kaffee vuodesta 1854. 

Schirmer Kaffee GmbH:n kahvipaahtimo Dortmundissa, Saksassa, valmistaa kahvia ammattitaidolla huolella valituista raaka-aineista. Heidän kahvipavut paahdetaan kuumailmaprosessissa enintään 15 minuutin ajan ja jopa 200 ° C: n lämpötilassa. Näin aikaansaadaan eri paahtoasteen kahveja vaaleasta aivan tummaan espressoon.

Schirmer Kaffeen paahtotekniikkaa ja asiantuntemusta täydentää heidän erinomainen kahvin jauhaminen. Heidän valikoimissaan on kaikkia eri jauhatuskarkeuksia aivan hienosta jauhatuksesta karkeaan.

Yli 155 vuoden kokemus ja jatkuvasti karttuva tietotaito on asettanut Schirmer Kaffeen arvostetuimpiin eurooppalaisiin paahtimoihin. Heidän huippuluokan tuotantolaitos ja keskittyminen kokonaislaadunhallintaprosesseihin (HACCP, ISO, IFS) takaavat, että Schirmer Kaffeen laatu sekä palvelu ovat vertaansa vailla.

Vihreästä kahvista paahdettuun kahviin

Varmistaakseen vihreän kahvin ensiluokkaisen laadun, Schirmer Kaffeen asiantuntijat vierailevat säännöllisesti kahvitiloilla eri puolilla maailmaa. tarkoin valitut menetelmät lajikkeiden valinnassa, viljelyssä ja jatkokäsittelyssä takaavat vihreän kahvin halutun erinomaisen laadun.

Kahvin haluttu ja juuri optimaalinen koostumus, huolellinen paahtaminen ja tuotteiden pakkaaminen tapahtuu Schirmer Kaffeen tuotantolaitoksella Saksan Dortmundissa.

Kestävä kehitys

Oikeudenmukaisuus kannustaa kestävyyteen ja laatuun

Schirmer Kaffeen yrityskulttuurille on ominaista vastuullinen, kestävä toiminta, ja oikeudenmukainen yhteistyö kaikilla toiminnan tasoilla. Tämä pätee myös heidän vihreän kahvin ostoprosesseihin, usein maista joissa pientilat ovat yleisiä. He pyrkivät parantamaan kahvin alkuperämaiden tulotasoa käyttämällä korkeasti arvostettuja Arabica-lajin papuja. Yrityksen mukaan pienviljelijät hyötyvät itse taloudellisesti enemmän Arabican viljelystä ja myynnistä, kuin huonolaatuisemmista Robusta-lajikkeista.

Toimintamme viljelymaissa

Schirmer Kaffeen asiantuntijat vierailevat viljelyalueilla ympäri maailman. Tämä antaa heille mahdollisuuden tukea viljelijöitä ja heidän perheitään henkilökohtaisesti. Schirmer Kaffee pyrkii parantamaan viljelijöiden tulotasoa tarjoamalla pitkäaikaisia sopimuksia. Vierailuilla kahviasiantuntijat kartoittavat myös kahvipapujen laatua ja ominaisuuksia.

Tutustu lisää https://www.schirmer-kaffee.de/

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä