TORANI

AMERIKKALAISET MAKUSIIRAPIT – ITALIALAISET PERINTEET

HISTORIA

Amerikkalainen makusiirappivalmistaja Torani on perustettu San Franciscossa vuonna 1925, kun Rinaldo ja Ezilda Torre alkoivat valmistamaan käsintehtyjä siirappeja kotimaastaan Italiasta tuomillaan resepteillä. Liiketoiminta aloitettiin viidellä makusiirapilla sekoittamalla niitä kuplaveteen – näin markkinoille saatiin Italialainen sooda.

NYKYPÄIVÄ

Yhtiö toimii nykyisin San Leandrossa, Kaliforniassa ja on edelleen perheyritys, jota johtavat Rinaldon ja Ezildan lapsenlapset. Valikoimasta löytyy yli 150 tuotetta, joita käytetään ympäri maailmaa monipuolisesti osana kylmiä ja kuumia juomia, sekä ruuan laittoa. Suurin tuoteryhmä on edelleen makusiirapit.


KORKEA LAATUVAATIMUS, VASTUULLISUUS JA LÄPINÄKYVYYS

Toranilla uskotaan, että liiketoimintaa voidaan hyödyntää eteenpäin panevana voimana yhteisen hyvän eteen.

B Corp sertifikaatti on tunnustus siitä, että yhtiöt täyttää korkeat ja todennetut vaatimukset vastuullisuudesta, niin läpi tuotantoketjun, tuotannossa käytettyjen raaka-aineiden, henkilöstöpolitiikan kuin myös hyväntekeväisyyteen liittyvien toimien osalta.

Saadakseen B Corp sertifikaatin, yhtiön tulee;

  1. Osoittaa korkeaa sosiaalista ja ympäristövastuuta ja saada B vaikuttavuusarviossa yli 80 pistettä sekä läpäistä arviointitahon riskiarvio vastuullisuuden toteutumisesta. Monikansallisten yhtiöiden tulee myös täyttää yleisvaatimukset vastuullisuuden osalta.
  2. Tehdä juridinen sitoutuminen siitä, että yhtiön hallintotapa ja vastuu kattaa osakkeenomistajien lisäksi myös muut tärkeät sidosryhmät, sekä hankkia yleishyödyllisen toimijan asema, sikäli tällainen on mahdollista yhtiön juridisella toimialueella.
  3. Edistää läpinäkyvyyttä antamalla avoimesti informaatiota yhtiön toiminnasta suhteessa B Lab:n vaatimuksiin, sekä hyväksymällä tämän tiedon julkaisemisen yhtiön B Corp profiilina B Lab:n julkisilla verkkosivuilla.

Tutustu lisää https://www.torani.com

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä