Tapahtumapalvelut

Enemmän kuin kahvia

Messut ja näyttelyt tarkoittavat usein pitkiä päiviä. Siksi onkin erityisen tärkeää, että vierailijat ja asiakkaat saavat heidän kaipaamiaan virvokkeita.

Näihin tilanteisiin sopii Vandukin kahvipalvelu, ammattitaitoset baristat ja kattava tapahtumapaketti. Tarjoamme asiakkaillesi korkealaatuista palvelua ja ensiluokkaisia juomia, jotka heijastavat omaa tuotemerkkiäsi ja sen arvoja.

Omistautunut ja ystävällinen baristojen tiimimme huolehtii vierailijoistasi tarjoamalla heille korkealaatuista kahvia, teetä, kaakaota ja muita laadukkaita juomia aina aamusta päivän viimeiseen vierailijaan saakka.

Varmista tuotemerkkisi näkyvyys

Korkealaatuisten juomien ja palvelun lisäksi, voimme myös omien palveluidemme kautta auttaa tuotemerkkisi erottuvuudessa. Tähän kuuluu esimerkiksi mittatilaustyönä valmistetut kupit ja baristojen työasut.

Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä, jotta voimme täyttää tarkat vaatimuksenne ja ymmärtää tavoitteenne. Näin varmistamme sujuvan yhteistyön ja teille onnistuneen tapahtuman.

Laajan kokemuksemme ansiosta voitte luottaa siihen, että suunnittelemme, järjestämme ja toteutamme ensiluokkaisen palvelukonseptin. Näin sinulla jää aikaa keskittyä muuhun toimintaan.

Asiakkaaksi?
Kiinnostuitko tuotteistamme ja haluaisit asiakkaaksi?
Mahtavaa! Ota meihin yhteyttä ja päästään asiassa eteenpäin.
Ota yhteyttä